Minőségirányítás

Pannon Növényolajgyártó Kft.

Társaságunk minőségirányítási rendszerét a következő szabványoknak, követelményrendszereknek megfelelően alakítottuk ki:

  • GMP + FSA B2 (2010) szabvány szerinti takarmánybiztonsági rendszer,
  • Kosher rendszer,
  • Codex Alimentarius CAC/RCP 1-1969 rev. 4-2003 szerinti HACCP rendszer,
  • Danube Soya rendszer (nyomon követhető, GMO mentes szójatermékek)
  • ISCC EU és DE (International Sustainability and Carbon Certification) valamint BÜHG (bioüzemanyag üvegházhatású gázkibocsátás) fenntarthatósági rendszerek.

Minőségügyi politikánk az általunk feldolgozott takarmányok és élelmiszer-alapanyagok gyártása során „a farmtól a felhasználóig” szemléletmódot tükrözve, az előállított takarmányozási célú termények és élelmiszer-alapanyagok élelmiszerláncban betöltött szerepének megfelelően a végfelhasználó/humán fogyasztó szükségleteinek minden tekintetben biztonságos kielégítésére fókuszál.

A minőségügyi rendszerünk alapvető szerepe a nemkívánatos események megelőzése, illetve hatásuk csökkentése a fogyasztókra és a teljes termelési lánc minden szereplőjére, beleértve az alvállalkozókat is.

Célunk olyan termékek előállítása és szolgáltatások nyújtása, melyekre vonatkozóan garantálható az emberek, az állatok és a környezet biztonsága és a vevői igényeket teljes mértékben kielégíti. Ezzel együtt jár, hogy e termékek és szolgáltatások alvállalkozói megfelelnek az előírt szabványoknak, jogszabályoknak és egyéb szabályozóknak. A teljes láncban szem előtt tartjuk és minden körülmények között megfelelünk az etikai követelményeknek.

A Pannon Növényolajgyártó Kft. több laboratóriummal rendelkezik, amelyben az alapanyag félkész és késztermékek minőségi, valamint bizonyos takarmánybiztonsági paramétereit új, fejlett gyorsmérő műszerek segítségével ellenőrizzük.

Process certification